Вітання з нагоди 25-річчя від дня створення комунального підприємства «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства»

Дата: 01.10.2018 10:27
Кількість переглядів: 641

Фото без описуВід імені  Яготинської міської ради прийміть найщиріші вітання з нагоди 25-річчя від дня створення Вашого славетного підприємства.

Комунальні блага давно стали настільки звичними, що ніхто вже особливо і не замислюється над тим, скільки зусиль варто докласти для їх стабільності. Саме завдяки вашій самовідданій праці, вашим працьовитим рукам та професіоналізму, населення нашого міста стабільно забезпечується водою та підтримуються в належному стані об’єкти водопровідного, каналізаційного господарства.

Чверть століття Яготинський “Водоканал” по праву вважається одним із кращих комунальних підприємств міста. І всі ці роки його очолює незмінний керівник – Дзюба Микола Іванович.

Шановний Миколо Івановичу! У цей святковий день хочеться подякувати Вам за рішучу та самовіддану готовність долати труднощі та вміння ефективно спрямовувати роботу підприємства у прогресивному напрямку. Ми вдячні Вам за мудре керівництво, за розумні рішення в щоденній роботі, відданість справі та готовність завжди відстоювати інтереси колективу.

Ви перегортаєте ще одну сторінку книги Вашого життя. Впевнені: попереду – ще багато досягнень, нових радощів та успіхів, натхненних задумів та мрій.

Переконані, що Ваші знання та професійні вміння, багатий досвід практичної роботи стануть надійним підґрунтям для подальшого розвитку комунального підприємства «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства».

Міцного здоров'я всім на многії літа, благополуччя, щедрої долі, щастя у житті, творчої наснаги у відповідальній роботі! Хай здійсниться все омріяне Вами, а кожне починання завершується незмінним успіхом!

З повагою
Міський голова                                   Наталія Дзюба

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора