Пошук

Дорогі випускники!

Дата: 26.06.2018 10:30
Кількість переглядів: 472

Вітаю Вас з визначною подією - закінченням загальноосвітньої школи.

Лиш недавно пролунав останній шкільний дзвінок проводжаючи Вас в довгу і цікаву дорогу. У школі Ви отримали якісні знання, розвинули творчі здібності, навчилися відстоювати свої погляди і переконання, любити рідну землю. Це безцінний капітал, який допоможе Вам впоратися з усіма життєвими випробуваннями і досягти великих успіхів.

Шкільні роки назавжди залишаться в пам'яті. Нехай Вас завжди супроводжує міцна шкільна дружба, допомагають вам добрі і мудрі поради Ваших шкільних наставників, хай здійсняться Ваші надії і прагнення. Молоді, сильні, здорові, перспективні, здатні втілити мрії в реальність люди - це наш сьогоднішній день і наше майбутнє. У добру путь!

Дорогі випускники КВНЗ КОР "Чорнобильський медичний коледж" вітаю Вас з визначною подією - закінченням медичного коледжу.

Так вже влаштовано в житті, що хороший час завжди пролітає швидко. Ось так само швидко і пролетів час вашого навчання в коледжі. Здавалося б, ще недавно, ви  ступили на поріг навчального закладу, не знаючи, що вас чекає. А далі було студентське життя повне радісних вражень і дрібних прикростей. Саме в цей час ви визначилися із своїм місцем у житті, зробили все можливе, щоб у серці залишилось якомога більше приємних спогадів. Перша лекція... перша ніч у гуртожитку... перша сесія... Чимало спогадів залишилось і у ваших наставників, які опановують науку життя разом з вами. Ось і все. У юнацтво тепер можна потрапити лише на крилах пам’яті! А, здається, воно ще зовсім поруч... Студентів у коледжі поменшало, але світ поповнився чудовими й освіченими фахівцями, які пройшли ґрунтовну медичну школу та школу життя!

Ви отримали якісні знання, розвинули творчі здібності, навчилися відстоювати свої погляди і переконання, любити рідну землю. Це безцінний капітал, який допоможе Вам впоратися з усіма життєвими випробуваннями і досягти великих успіхів.

Молоді, сильні, здорові, перспективні, здатні втілити мрії в реальність люди - це наш сьогоднішній день і наше майбутнє. У добру путь!

З повагою

Яготинський міський голова      Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора