День Повітряно-десантних військ (День ПДВ)

Дата: 02.08.2017 10:41
Кількість переглядів: 743

Фото без описуПовітряно-десантні війська - спеціалізований і унікальний рід військ, днем народження якого вважається дата 2-го серпня. Саме в цей день, в далекому 1930-му році, в ході військових навчань був десантований перший парашутно-десантний підрозділ з 12-ти чоловік.

Крилата піхота, блакитні берети - якими тільки епітетами не нагороджували гвардійців-десантників, але завжди, в усі часи і за будь-яких обставин незмінно залишалися сила, мужність і надійність людей, що живуть за принципом: «Ніхто, крім нас!».

Прийміть найщиріші вітання та побажання найголовнішого - мирного неба над головою, міцного здоров'я, нехай хоробрість і мужність в серці завжди зберігається, а сила духу ніколи не покидає Ваших тіл. Нехай Ваші берети блакитного кольору, які Ви носите з великою гордістю і, які символізують колір чистого безхмарного блакитного неба, служать Вам талісманом, правдою і вірою, оберігаючи Вас від усього поганого - даруючи благословення з небес.

Від усієї душі бажаю воїнам-десантникам, ветеранам повітряно-десантних військ міцного здоров’я, щасливої долі, добра, благополуччя, чистого неба та м’якого приземлення.

 
З повагою
Яготинський міський голова    Наталія Дзюба
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора