Чистота міста залежить від кожного з нас!

Дата: 19.03.2019 10:41
Кількість переглядів: 8918

Фото без описуКожен з нас хоче жити в чистому місті. Кожен з нас розуміє, що сміття - це хвороба. Кожна розумна людина хоче захистити себе, свою сім'ю від цієї хвороби. Кожен хоче, але не кожен щось для цього робить. Першим кроком жителів міста  до покращення стану благоустрою в Яготині, зменшення стихійних смітників та покращення санітарного стану на території міста є укладення договорів на вивезення твердих побутових відходів. Їх вивіз здійснюється спеціалізованою організацією – КП «Комунальник», на основі спеціально розроблених схем та графіків вивозу, із урахуванням потреб, об’єму відходів та побажань жителів міста.

Для чистоти в місті, звичайно, багато робиться. Щоранку на роботу виходять працівники комунальних підприємств. Потім сміттєвози вивозять відходи з кожного контейнера, з кожного під'їзду. Уявляєте, що було б, якби всього цього не робили? Місто просто потонуло б в опалому листі, пляшках, обгортках, зламаних речах та кухонних очистках!

Інша справа, що комунальники працюють, а інші жителі нашого міста додають їм роботи. Невиховані люди кидають сміття де попало, мимо урн. Таких людей, на жаль, багато. От і маємо результат!

А от якщо кожна людина перестане жбурляти на асфальт недопалки, кидати на газони порожні упаковки, «ховати» в кущах пластикові пляшки, то в місті стане чисто. Як за помахом чарівної палички! Але так має чинити кожен яготинець. Не треба кивати один на одного та говорити: «А чому я? Нехай сусід дбає про чистоту!». Потрібно зробити своїм особистим правилом дотримання чистоти не тільки у себе вдома, але й у місті.

Чистота нашого міста залежить від совісті кожного його мешканця.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора