Пошук

Увага! Прогнозується суттєве ускладнення погодних умов в наслідок впливу активного циклону в Україні

Дата: 08.02.2018 10:51
Кількість переглядів: 557

08 лютого у залі засідань Яготинської міської ради відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств Яготинської міської ради, працівниками Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Міський голова наголосила, що починаючи з 08 лютого прогнозується суттєве ускладнення погодних умов на найближчі три дні в наслідок впливу активного циклону в Україні

Зокрема, 08 лютого, за даними Українського гідрометеорологічного центру, очікується на заході та півночі країни місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

За результатами наради міським головою були надані відповідні доручення керівникам комунальних підприємств міської ради та начальникам відділів апарату міської ради.

Яготинська міська рада закликає мешканців Яготинщини бути вкрай обережними під час перебування на вулиці та утриматися від поїздок особистим транспортом. 

Звертаємось і до мешканців багатоквартирних будинків, будьте небайдужими, по можливості допомагайте двірникам у розчищенні прибудинкових територій, оскільки за одним двірником закріплені дуже великі території, і самотужки очистити їх швидко буде неможливо. У складовій тарифу КП «Яготинська ЖЕК» сума на прибирання прибудинкових територій становить всього 1 (одна) гривня 23 коп.

У зв’язку з ускладненням погодних умов будьте максимально уважними та обережними на дорогах. Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції. З особливою обережністю рухайтеся мостами, відмовтеся від ризикованих маневрувань. Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху! 

Прохання не залишати без потреби автомобілі в місцях, де буде ускладнено рух снігоприбиральної комунальної техніки.

Зверніть увагу, що ті домогосподарства, опалення яких залежить від електрики, з огляду на ризики обриву електромереж, необхідно підготувати до зниження рівня струму. 

Шановні громадяни! Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку «101». 

Шановні яготинці! Хоч погодні умови можуть створити низку незручностей для кожного мешканця нашого міста проте комунальні служби будуть працювати безперестанно. Пам’ятаймо, що Яготин – це наш спільний дім і лише спільними зусиллями ми подолаємо наслідки негоди, та повернемо життєдіяльність міста у звичний режим.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора