Шановні керівники підприємств, установ та організацій міста, фізичні особи-підприємці

Дата: 08.02.2018 10:56
Кількість переглядів: 615

Фото без описуВ місті діють Правила благоустрою та утримання територій у м. Яготині, затверджені рішенням сесії Яготинської міської ради 26.06. 2014 № 2614-48-VI та розроблені відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів».

Правилами благоустрою та утримання територій у м. Яготині встановлюється порядок благоустрою та утримання територій об'єктів благоустрою міста Яготин, регулюються права та обов'язки суб’єктів правовідносин у сфері благоустрою території міста, визначаються головні вимоги щодо благоустрою міста, необхідні для забезпечення чистоти і порядку.

Зазначеним документом визначено обов’язки підприємств, установ, організацій, фізичних осіб та громадян у сфері благоустрою, з метою забезпечення утримання території міста у чистоті й належному стані, зокрема п.п. 4.2.18 п. 4.2 розділу 4 визначено, що підприємства, установи, організації, фізичні особи - підприємці у сфері благоустрою міста зобов'язані здійснювати відповідно до чинного законодавства видалення сухостою (сухих дерев, чагарників, сухих та поламаних гілок), постійний догляд і утримання в належному стані пішохідних доріжок та тротуарів, в зимовий період своєчасно очищати їх від снігу, посипати протиожеледними матеріалами.

Яготинська міська рада звертається до Вас, шановні керівники підприємств, установ та організацій міста, фізичні особи-підприємці, відповідальні посадові особи щодо належного утримання прилеглих територій. СВОЄЧАСНО очищайте її від снігу, посипайте протиожеледними матеріалами та ПАМ’ЯТАЙТЕ, що безпека мешканців та гостей міста – залежить і від Вас.

Пам’ятайте, що за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від триста сорока гривень до тисяча триста шістдесяти гривень) і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від вісімсот п’ятдесяти гривень і до тисячу сімсот гривень) (стаття 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора