Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 05.02.2018 10:59
Кількість переглядів: 517

Фото без опису05 лютого відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Начальники відділів апарату міської ради, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Комунальник», «Яготинська ЖЕК», "Міськсвітло", «Яготинський ВУ ВКГ», «Ритуал», редакції газети «Яготин – місто моє» та директор стадіону «Колос» доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 01 по 31 січня 2018 року.

В рамках проведення наради міський голова Н.М. Дзюба підняла цілу низку актуальних питань, а саме: про стан очищення доріг в місті, наповнення веб-сайту міської ради,  про відзначення Масляної 18 лютого на території стадіону «Колос».

За дорученням, міського голови Н.М. Дзюби, на наступній сесії Яготинської міської ради VII скликання всі керівники комунальних підприємств міської ради мають прозвітувати про проведену роботу протягом 2017 року, вказавши на проблемні питання, які потребують доопрацювань та шляхи їх вирішення.

Розглянувши всі вищезазначені питання присутні підвели підсумки роботи за минулий тиждень та окреслили план роботи на поточний тиждень.

В ході наради міським головою були надані відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та начальникам відділів апарату міської ради. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора