Пошук

Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 19.02.2018 11:05
Кількість переглядів: 477

19 лютого відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради  під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Начальники відділів апарату міської ради, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Комунальник», «Яготинська ЖЕК», "Міськсвітло", «Яготинський ВУ ВКГ», «Ритуал», редакції газети «Яготин – місто моє» та директор стадіону «Колос» доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 12 по 18 лютого 2018 року.

Зокрема, керівник КП «Комунальник» А. В. Стріха зазначив, що працівники підприємства минулого тижня завершили роботи по кронуванню аварійно-небезпечних дерев, зокрема по вул. Незалежності від Алеї Слави в напрямку зупинки «Паркова».
Також Андрій Вікторович додав, що працівники продовжують роботи по видаленню аварійно-небезпечних дерев в місті по вул. Мічуріна, напроти дошкільного навчального закладу № 6 «Волошка».
 
Керівник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш повідомив, що з 12.02.2018 по 18.02.2018 працівниками житлово-експлуатаційної контори виконувалися роботи з:
- ремонту водопровідного колектору в багатоповерхових будинках по вулицях Леонтовича, 7, Пирятинська, 7;
- заміни запірної арматури в будинку по вул. Пирятинська, 7;
- ремонту електромережі в будинках по вул. Шевченка, 241, провул. Говорова, 27;
- ремонту мережі освітлення в будинку по вул. Черняхівського, 3;
- прочистки каналізаційних мереж  будинків - 12 викликів: вулиці Садова, 8, Незалежності, 18, 22, 32, 50, 60, 94а, Вокзальна, 2а тощо;
- вивезення твердих побутових відходів від багатоквартирних будинків.
Олександр Володимирович проінформував, що працівники житлово-експлуатаційної контори розпочали роботи в багатоквартирному будинку по провул. Говорова (1 під’їзд): ремонт електрощитових: заміна автоматичних, пакетних вимикачів на нові, встановлення нових світильників із датчиками руху.
 
Керівник КП «Міськсвітло» В.М. Білаш наголосив, що працівники комунального підприємства проводять роботи по заміні ліхтарів на світлодіодні. На минулому тижні замінено ліхтарі по вул. Переяслівська, Розумовського, провул. Переяслівський, розпочато роботи по вул. Пирогова. Також Володимир Миколайович довів до відома присутніх, що при заміні ліхтарів на одній підстанції, як приклад, по вул. Переяслівська, 14 замінено приблизно 85 ліхтарів, відбувається економія в 7000 грн. на рік по сплаті за електроенергію. 
 
Керівник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.І. Дзюба зазначив, що працівниками водопровідно-каналізаційного господарства проведені роботи з ліквідації аварії на водопроводі по вул. Полтавська, заміни табличок на пожежних гідрантах.
 
Керівник СКП «Ритуал» І.М. Смаглій проінформував, що працівниками спеціалізованого підприємства надавалися ритуальні послуги та виконувалися роботи по благоустрою на території кладовищ.
 
Директор стадіону "Колос" В.В. Сапронайтіс доповів, що протягом минулого тижня проводились роботи по благоустрою стадіону «Колос» та прилеглої  території.
 
Кореспондент газети КП «Редакція газети «Яготин – місто моє» Є.А. Федина повідомила, що протягом звітного періоду комунальне підприємство працювало в штатному режимі, зокрема випущено 1 випуск газети.  
 
Розглянувши всі вищезазначені питання було підбито підсумки роботи за минулий тиждень, надані доручення керівникам комунальних підприємств та начальникам відділів апарату міської ради та окреслено поточний план роботи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора