Велике прибирання території міста триває

Дата: 02.05.2018 12:02
Кількість переглядів: 1016

Фото без описуЩороку у квітні-травні проводиться Двомісячник благоустрою, санітарної очистки та озеленення міста Яготина і кожен мешканець міста може організувати або долучитись до прибирання рідного міста.

З метою покращення санітарно-екологічного стану Яготинською міською радою підготовлено розпорядження про проведення в місті Яготині двомісячника благоустрою, а також встановлено четвер єдиним санітарним днем на території міста. Цього дня кожен може провести у місті комплекс природоохоронних заходів, спрямованих на покращення стану довкілля: прибирання зелених зон міста, очищення від сміття берегів водойм, річок, струмків, висадження дерев, кущів, квітників, проведення просвітницьких заходів тощо. 

Рік від року весняна акція не залишає байдужими яготинців. До її проведення активно долучаються установи, організації та підприємства міста, молодіжні громадські організації, учнівська та студентська молодь. Хочеться виразити щирі слова вдячності всім тим людям, які небайдужі до чистоти нашого міста і вносять посильний внесок в покращення його благоустрою.

Закликаємо всіх небайдужих яготинців приєднатися до робіт із озеленення й благоустрою та внести свою частку у справу наведення чистоти і порядку в місті. Мешканців багатоповерхівок та приватного сектору просимо навести лад на прибудинкових територіях, облаштувати квітники, висадити дерева, кущі.

Шановні яготинці, давайте разом зробимо все, аби наш Яготин став ще чистішим, охайнішим і привабливішим і пам’ятаймо - чисто там, де не смітять! Тому просимо зберігати чистоту у місті до проведення прибирання і після нього.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора