Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 18.12.2018 11:08
Кількість переглядів: 488

Фото без опису18 грудня о 16.00 відбудеться засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради в залі засідань міської ради за адресою: м. Яготин, вул. Незалежності, 67. 

На розгляд засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради винесено питання:

№ з/п

Назва проекту рішення виконавчого комітету міської ради

1.

Про схвалення міського бюджету м. Яготина на 2019 рік.

2.

Про погодження перспективного плану роботи Яготинської міської ради на 2019 рік.

3.

Про надання дозволу комунальному підприємству Яготинської міської ради «Комунальник» на проведення робіт по видаленню зелених насаджень на території міста Яготин.

4.

Про затвердження нового складу комісії з питань контролю за дотриманням автомобільними перевізниками умов договорів на перевезення пасажирів на постійних міських автобусних маршрутах загального користування в м. Яготині.

5.

Про присвоєння окремої поштової адреси частині майнового комплексу, що розташований на вул. Лисенка Миколи, 10 в м. Яготині та належить ТОВ «ФАБРИКА СУПІЙ».

6.

Про присвоєння поштової адреси нежитловій будівлі – погрібу (льоднику), що розташований на вул. Дарницькій в м. Яготині та переданий  Фондом державного майна України до статутного фонду ПрАТ «Яготинський рибгосп».

7.

Про зміну поштової адреси земельній ділянці (кадастровий номер 3225510100:06:050:0027) площею 0,0935 га, що розташована за адресою: вул. Щорса, 54 в м. Яготині яка належить громадянину Войцеховичу В.М.

8.

Про зміну поштової адреси земельній ділянці (кадастровий номер3225510100:06:003:0057) площею 0,2000 га, що розташована за адресою: вул. Ясногірська, 30, 32 в м. Яготині.

9.

Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці, що зазначена у рішенні Яготинської міської ради від 11 жовтня 2018 року № 1661-40-VIІ «Про надання гр. України Черновій Любові Вікторівні дозволу на розробку проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  для передачі її у приватну   власність  для  ведення  особистого  селянського  господарства по вул. Бондаренка, м. Яготин».

10.

Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Москалець Г.М. на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж земельної ділянки, цільове призначення якої – для будівництва та  обслуговування  будівель торгівлі, що розташована на вул. Робітнича, 1-б в м. Яготині.

11.

Про надання дозволу гр. Сеньків С.І. на виготовлення проектної документації на підключення міських водопровідних мереж до житлового будинку по вулиці Суворова, 48 у м. Яготин.

12.

Про визначення розміру пайової участі громадянки України Самокиші Ірини Миколаївни у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Яготин при будівництві магазину в м. Яготині по вул. Незалежності, 103-а.

13.

Про визначення розміру пайової участі громадянина України Кардаша Сергія Васильовича у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Яготин при реконструкції нежитлової будівлі – магазину в м. Яготині по вул. Переяслівська, 14-б.

14.

Про визначення розміру пайової участі громадянки України Москалець Ганни Миколаївни у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Яготин при будівництві магазину в м. Яготині по вул. Робітнича, 1-б.

15.

Про надання матеріальної допомоги учасникам АТО, які зареєстровані в м. Яготині.

16.

Про надання матеріальної допомоги громадянам міста Яготина.

17. Різне
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора