В Україні стартував Проект ЄС/ПРООН «Обєднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES)

Дата: 11.03.2019 11:09
Кількість переглядів: 598

Фото без опису11 березня перший заступник міського голови С.О. Овчаренко, начальник відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою Ю.В. Михайлов, начальник КП «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» О.В. Білаш взяли участь у засіданні інформаційної сесії по Проекту ЄС/ПРООН HOUSES, яка відбулася в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради.

Європейський Cоюз реалізовує Програму підтримки енергоефективності для України (EE4U), що має на меті сприяти підвищенню енергоефективності житлового сектору в Україні та скороченню викидів парникових газів. У цьому контексті ЄС спільно з урядом Німеччини підтримує Фонд енергоефективності України, створений Урядом України, який надаватиме технічну та фінансову підтримку на термомодернізацію багатоквартирних будинків на всій території України з метою підвищення енергоефективності.

ПРООН надаватиме технічну допомогу шляхом впровадження проекту, який триватиме з 1 жовтня 2018 року до 30 вересня 2020 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора