Шановні бійці добровольчих батальйонів!

Дата: 14.03.2019 11:10
Кількість переглядів: 792

Фото без описуВід себе особисто, від імені депутатського корпусу міської ради та громади Яготинщини вітаю Вас з Днем українського добровольця!

Ви справжні Герої України, які першими стали на захист Батьківщини, не чекаючи на мобілізацію, першими записалися у добровольчі батальйони, пішли у Нацгвардію та Збройні сили, щоб зупинити агресора.

Ви приклад патріотизму та любові до рідної землі. На прикладі теперішніх добровольців будуть вчитися прийдешні покоління, так як наше покоління виховувалося на прикладі героїзму героїв Крут та Української Повстанської Армії.

Переконана, що ці важкі для нашої країни останні роки загартували нас з вами і об’єднали тісною дружбою, святою вірою у непереможний народ і єдність нації заради майбутніх поколінь. Впевнена, що спільними зусиллями ми зможемо очистити святу українську землю і об’єднати весь український народ. А День українського добровольця стане однією з основ, на якій будуть зростати і гартуватися нові покоління вільних українців.

Бажаю Вам – шановні добровольці – добра, родинної злагоди, здоров’я, щастя й нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові. І нехай нарешті запанує мир на нашій землі!

Для нас Ви всі Герої. Щастя Вам наші лицарі, Божої ласки та козацького здоров’я! Слава Україні! Слава Українським Добровольцям!

З повагою

Яготинський міський голова               Наталія Дзюба

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора