Пошук

Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 25.09.2017 11:19
Кількість переглядів: 528

25 вересня відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Начальники відділів апарату міської ради, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Комунальник», «Яготинська ЖЕК», "Міськсвітло", «Яготинський ВУ ВКГ», редакції газети «Яготин – місто моє» та директор стадіону «Колос» В.В. Сапронайтіс доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 18 вересня по 24 вересня 2017 року.

Начальник КП «Комунальник» А.В. Стріха зазначив, що підрозділ виконує функції щоденного підтримання території міста у належному санітарному стані, зокрема проводить щоденне ручне прибирання сміття по всій протяжності міста, включно з територією по вул. Кільцевій (від в'їзду зі сторони траси Київ-Харків до газозаправної станції та від озера «Кирильське» до виїзду з міста зі сторони мікрорайону «ДРСУ»).

Начальник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.І. Дзюба доповів, що протягом з 18.09.2017 по 24.09.2017 працівниками виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства здійснювалась робота з ліквідації аварії дворового водопроводу на вул. Студентська, 10 та по перекладці водопровідних мереж в мікрорайоні міста «ЦИНС» до будинку Говорова, 27, 29.
 
Також, міський голова Н.М. Дзюба зауважила, що 24 вересня відбулись святкування 85-ої річниці утворення Київської області «Благословенна Київщино моя». Захід пройшов в м. Ірпіні під патронатом голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана.
Наталія Миколаївна повідомила, що під час святкування відбулися урочисті відкриття комплексу спортивних майданчиків; комунального дошкільного навчального закладу комбінованого типу (ясла-садочок) «Колібрі». Це другий новий комунальний дошкільний навчальний заклад, відкритий в Ірпені за останніх три роки. Садочок розрахований на 220 вихованців. Тут облаштовано ігрові, кімнати для сну та інші необхідні приміщення, сучасні ігрові майданчики з унікальними елементами благоустрою навколо будівлі. У закладі використано авторські дизайни кожної кімнати. Планується також впровадити широкий вибір додаткових навчальних послуг для дітей із залученням найуспішніших іноземних методик та експертів.

За результатами оперативної наради міським головою Н.М. Дзюбою були надані відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та начальникам відділів апарату міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора