Пошук

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Дата: 15.03.2019 11:23
Кількість переглядів: 455

Від усієї Яготинської громади щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Немає іншої галузі, яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням комфортного проживання людей, життєдіяльності підприємств і установ, організацій. Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму і відповідальності людей, що працюють у цій сфері.

Комунальні блага стали настільки звичними, що ми інколи не замислюємось, якою важкою працею забезпечується стабільна робота комунального господарства. Сьогодні важко уявити життя міста без цілодобової роботи цих  служб. Працівники комунальних підприємств невтомно піклуються, щоб у домівках була вода, тепло, щоб тішили око прибрані вулиці, двори і під’їзди. На Ваших плечах лежить величезна відповідальність за забезпечення нормальної життєдіяльності міста.

Дякую всім за невтомну працю й відданість своїй професії. Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров'я, натхнення, добробуту та довголіття. 
Хай щедрою до Вас буде доля, обминають життєві негаразди. Вдячності від людей, поваги і розуміння! Щастя в Ваші домівки! Гарної погоди і безхмарного життєвого неба!

З повагою

Яготинський міський голова                          Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора