Щотижнева оперативна нарада

Дата: 01.04.2019 11:28
Кількість переглядів: 474

Фото без опису

01 квітня під головуванням міського голови Наталії Миколаївни Дзюби відбулась щотижнева оперативна нарада за участі керівників комунальних підприємств та начальників відділів апарату міської ради.

В рамках наради присутні заслухали звіти керівників комунальних підприємств міста про виконані роботи за період з 25 березня по 31 березня 2019 року.

Обговорено ряд питань щодо календарного плану роботи міської ради з 01.04.2019 по 07.04.2019 та заслухано пропозиції на поточний робочий тиждень. 

Зокрема, Наталія Миколаївна подякувала всім керівникам комунальних підприємств за відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків працівників КП.

Також міський голова зазначила учасникам наради, що 04 квітня 2019 року о 11.00 відбудеться засідання 48 позачергової сесії Яготинської міської ради VII скликання.

Під час засідання керівник КП «Комунальник» Андрій Вікторович Стріха зазначив, що працівниками комунального підприємства завершено кронування дерев Калинової алеї, де в подальшому відбудеться насадження саджанців для озеленення скверу та буде проведено фарбування лавочок, як на території скверу, так і на території Алеї Слави.

Розпочато роботи по кронуванню дерев по вулиці Незалежності в сторону автобусної зупинки «Бурякорадгосп». Працівниками комунального підприємства продовжується також виконання робіт з благоустрою території в житловому мікрорайоні ЦИНСу після кронування дерев, зокрема ремонт та фарбування парканів біля багатоквартирних житлових будинків.

Майстер спеціалізованого комунального підприємства «Ритуал» Анатолій Олександрович Мордавченко доповів про проведені роботи працівників за минулий тиждень та про підготовчі роботи до Великодня.

Головний інженер КП "Яготинська житлово-експлуатаційна контора"  Петро Олексійович Піщенко доповів присутнім про виконані роботи працівниками комунального підприємства в багатоквартирних житлових будинках, вивіз сміття та інші поточні роботи працівників.

Головний інженер КП «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Іван Іванович Вишнівський зазначив, що працівниками комунального підприємства на минулому тижні ліквідовано з пориви по місту та проводяться підготовчі роботи до літнього періоду та прочистки системи.

Директор стадіону «Колос» Віталій Віталійович Сапронайтіс доповів, що проводяться підготовчі роботи футбольного поля для посіву. 31 квітня на території стадіону проведено висадження 18 саджанців сосни та 5 саджанців туї. "Саджанці туї були подаровані А.Купрієм, для благоустрою стадіону "Колос", - зазначив Віталій Віталійович.

По завершенню апаратної наради було надано ряд доручень керівникам комунальних підприємств та начальникам відділів апарату міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора