Яготинська громада вітає голову виконкому Яготинської міської ради 1978 – 1988 років Юрія Івановича Хорунжого з 80-річним ювілеєм!

Дата: 26.01.2019 11:29
Кількість переглядів: 521

Фото без описуПрийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого ювілейного дня народження і слова подяки за плідну працю. У Вашій особі Україна має відданого та люблячого сина, життя якого присвячене служінню рідному краю та його народу.

Людське життя не можна вимірювати роками... Воно завжди безцінне, неповторне, особливо ж коли прожите задля гідної справи. За плечима – насичений турботами і добрими справами відрізок років, на якому, мов на вишитій сорочці, переплелася вся гама життєвих кольорів. Було всього, та головне - є чим пишатися і в роботі, і в житті. Адже широко і впевнено послалася Ваша життєва дорога, по якій Ви йшли без нарікань на труднощі, не загубивши Божої іскри своєї душі, а яскраво висвітлюючи нею кожну справу.

Будучи головою виконкому Яготинської міської ради Ви докладали всі свої сили, знання, свій досвід, щоб допомогти своїм виборцям, посприяти у вирішенні їх питань. Під Вашим керівництвом побудовані об’єкти соціально-культурного та виробничого призначення, які і тепер слугують людям.

Ви своєю щоденною працею змінювали обличчя нашого міста. В Яготині проводилась газифікація, побудована значна кількість будинків, ордери на житло отримали понад 1000 яготинців.

Ви завжди з глибокою повагою і шаною відносились до ветеранів Великої Вітчизняної війни і саме завдяки Вам сьогодні ми пишаємось чудовою Алеєю Слави та Алеєю Героїв-земляків.

Завдячуючи Вам, вже на протязі багатьох років, ми святкуємо День міста і присвоюємо кращим яготинцям звання «Почесний громадянин міста Яготина».

Ваша мудрість і знання, уміння керувати, і працювати з людьми, ділитися своїм досвідом і нині приносять до Вашого порогу людську вдячність, повагу та визнання.

Бажаємо Вам, дорогий ювіляре, всього того земного добра і спокою, яке називають щастям. Хай серце наповнюється миром і любов‘ю, що зігріває, зміцнює людину. Хай вищою атестацією Вашої роботи буде доземний уклін людей, їх вдячність. Доброго здоров‘я Вам на довгі роки, щедрого достатку, невичерпної енергії.

У цей святковий день зичимо Вам рівної і широкої життєвої дороги, хай ще багато весен радують сонцем і цвітом Ваші літа, а із зорею кожного нового дня приходить покій, впевненість, задоволення від зробленого і прожитого. То ж нехай кожен день життя дарує нові радощі і здобутки.

Нехай і надалі все прекрасне, добре, дороге Вашому серцю буде поряд з Вами, а людська шана повсяк час супроводжує Вас.

З повагою

Яготинський міський голова    Наталія Дзюба

Голова Яготинського міськвиконкому 1974 – 1978 років      Григорій Чаяло

Яготинський міський голова 1988 – 1998 років       Віктор Осауленко

Яготинський міський голова 1998 – 2006 років           Володимир Лісовий

Яготинський міський голова 2006 – 2010 років    Володимир Гусь

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора