Щотижнева оперативна нарада

Дата: 03.06.2019 11:29
Кількість переглядів: 528

Фото без опису3 червня під головуванням міського голови Наталії Миколаївни Дзюби відбулась щотижнева оперативна нарада за участі керівників комунальних підприємств та начальників відділів апарату міської ради.

В рамках наради присутні заслухали звіти керівників комунальних підприємств міста про виконані роботи спеціалізованими працівниками за минулий тиждень.

Обговорено ряд питань щодо календарного плану роботи міської ради з 03.06.2019 по 09.06.2019 та заслухано пропозиції на поточний робочий тиждень.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Ю.В.Михайлов доповів про проведений об’їзд території міста, з метою дотримання контролю благоустрою прибудинкових територій житлового фонду міста. В результаті проведеного об’їзду, було виявлено ряд недоліків по обкошуванню прилеглих територій та узбіч доріг, не прибране гілля після проведення обрізки дерев мешканцями багатоквартирних будинків та інше.

Міський голова, звернула увагу керівників комунальних підприємств Яготинської міської ради «Комунальник» та «Яготинська ЖЕК» на посилений контроль щодо своєчасного та  якісного надання послуг з проведення робіт по скошуванню трави та вивозу обрізаного гілля на прилеглих територіях біля багатоквартирних житлових будинків та на території міста. А також інформувала присутніх про проведення Всеукраїнської інформаційної кампанії «Я-Громада», яка відбудеться 6 червня 2019 року з 17:00 до 21:00 години на центральній площі м. Яготина. В рамках кампанії будуть проведені масові публічні заходи, зокрема, у формі «Містечко децентралізація» - із залученням широкої громадськості.

По завершенню апаратної наради було надано ряд доручень керівникам комунальних підприємств та начальникам відділів апарату міської ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора