Пошук

Участь в урочистих заходах

Дата: 23.11.2018 11:47
Кількість переглядів: 484

23 листопада міський голова Наталія Миколаївна Дзюба бере участь в урочистих заходах, присвячених 20-ти річчю Київського регіонального відділення Асоціації міст України.

До урочистостей також долучився міський голова 2006-2010 років Володимир Іванович Гусь. 

Головним завданням Київського РВ АМУ визначено захист законних прав та інтересів міст-членів в органах державної влади, підтримка та розвиток місцевого самоврядування в області.

Відділення відповідає на виклики сьогодення, впроваджуючи інновації в місцевому самоврядуванні: системи управління якістю муніципальних послуг (ISO), стратегічне планування, залучення громад до управління, Е-врядування, інформаційно-комунікаційні технології, міжмуніципальну співпрацю тощо. Лідери громад Київщини залишаються серед розробників законодавчої бази місцевого самоврядування, продовжують напрацьовувати  і подавати до центрального офісу АМУ ініціативи та пропозиції щодо формування міжбюджетних відносин, реформування житлово-комунальної сфери тощо.

Яготинська міська рада вітає Київське регіональне відділення зі святом та бажає подальшого розвитку і успіхів на ниві розвитку місцевого самоврядування на теренах Київщини та всієї України! 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора