Пошук

Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 30.01.2017 11:42
Кількість переглядів: 668

30 січня відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та працівниками апарату міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби. 

Керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Яготинський ВУ ВКГ», «Міськсвітло», «Яготинська ЖЕК», «Комунальник», редакції газети «Яготин – місто моє» доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 23 січня по 29 січня 2017 року. 

Начальник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш доповів, що минулого тижня працівниками комунального підприємства проводились роботи: 
- вивезення ялинок із прибудинкових територій; 
- виготовлення дошок оголошення; 
- заміна ввідного електричного кабелю на вул. Робітничій, 15 в м. Яготині; 
- прочистка каналізації по вул. Незалежності, 32а, 60, 94а в м. Яготині; 
- ремонт ліфта по вул. Незалежності, 130 в м. Яготині; 
- ремонт в електрощитових по вул. Незалежності, 40, 50, Каштанова алея, 1 в м. Яготині. 

Начальник КП «Міськсвітло» В.М. Білаш проінформував присутніх на нараді, що працівниками комунального підприємства "Міськсвітло" проводились роботи по облаштуванню вуличного освітлення по вулиці Ціолковського в м. Яготині. Електрики комунального підприємтсва встановили два ліхтарі та змонтували електролінію протяжністю 100 метрів. Володимир Миколайович Білаш додав, що минулого тижня електрики комунального підприємства "Міськсвітло" знімали гірлянди з новорічних ялинок поблизу зупинки "Каштанова Алея" та ялинки, що розташована на центральній площі міста 

Начальник КП «Комунальник» А.В. Стріха наголосив, що минулого тижня снігоприбиральна техніка для очистки вулиць і посипання їх піском курсувала вулицями міста, а працівники комунального підприємства знімали прикраси з новорічних ялинок поблизу зупинки "Каштанова Алея" та ялинки, що розташована на центральній площі міста. 

Начальник КП "Яготинський ВУ ВКГ" М.І. Дзюба доповів, що минулого тижня працівниками комунального підприємства проводились роботи по встановленню люків. Микола Іванович Дзюба додав, що проводяться роботи по переоформленню ліценції на прекурсори та займаються реєстрацією договорів в системі Prozorro. 

Редактор газети «Яготин – місто моє» Я.А. Ревенко доповіла про проведену роботу по підписці газети «Яготин – місто моє» на 2017 рік. 

З деяких питань, міським головою Н.М. Дзюбою були надані відповідні доручення працівникам апарату та керівникам комунальних підприємств міської ради.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора