"З нами місто розквітає!"

Дата: 11.09.2017 11:56
Кількість переглядів: 503

Фото без описуЦієї суботи було багатолюдно в парку поблизу центрального стадіону. Тут порались представники релігійної громади свідків Єгови: підмітали, прибирали сухостій, вантажили сміття. Серед працюючих були і дорослі і малі. Загалом - близько семидесяти осіб.

Учасники прибирання зазначили нам, що віднині дана територія буде закрііплена за ними, тож прибирати її відтепер планують двічі на рік. "Що б там не було, хто б не закликав виходити на суботник, а перекласти все лише на комунальні служби неможливо. Люди й самі мають розуміти, що без їхньої допомоги навести у місті лад буде складно. Тільки всі разом – влада, працівники заводів, представники малого та середнього бізнесу, жителі міста – ми наведемо лад у нашому спільному домі", - говорять учасники прибирання.

"Тут паркова зона, де гуляє багато людей, й кожному буде приємно сюди приходити", - говорить учасник прибирання Юрій. 

За кілька годин роботи представники релігійної громади розчистили чималу ділянку паркової зони, навантаживши в автомобіль велику кількість порослі та мішків зі сміттям.

Головний редактор комунального підприємства Яготинської міської ради "Редакція газети "Яготин - місто моє"   Я.А. Ревенко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора