Працівники стадіону «Колос» розпочали роботи по підживленню трави

Дата: 03.04.2019 12:00
Кількість переглядів: 530

Фото без описуСпортивний газон – це газон спеціального призначення, який є невід’ємним елементом стадіону та характеризується щільним дерновим покривом. Але постійна стрижка трави сильно виснажує запаси корисних речовин в ґрунті. Тому кожен рік на початку сезону газон необхідно підживлювати, а саме весною чи на початку літа азотним, фосфорним та калійним добривом. При цьому необхідно дбати про правильне співвідношення N:P:K, яке повинно становити 2:1:1,5, а частота внесення добрив залежить від способу використання газону.

Так і цього року, 2 квітня, працівники стадіону «Колос» розпочали вносити аміачні добрива до спортивного газону. Розсипали добрива акуратно, намагаючись розподілити його рівномірно по всій площі, не пропускаючи які-небудь ділянки і не вносячи туди добриво двічі, так як від якості внесення добрив залежить зовнішній вигляд газону. Тим паче, при нерівномірному внесенні добрив на газоні з'являться темні і світлі плями, а трава буде рости нерівномірно.

Після внесення добрив газон було полито чистою водою. Полив, по-перше, допоможе добриву швидше розчинитися і досягти зони коренів і, по-друге, запобіжить появі опіків на листках рослин.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора