05 червня 2018 року в газеті «Яготинські вісті» була надрукована стаття «Чия земля, пані мер?»

Дата: 08.06.2018 12:00
Кількість переглядів: 651

Фото без описуШановні мешканці міста, 05 червня 2018 року на шпальтах газети «Яготинські вісті» була надрукована стаття «Чия земля, пані мер?» з приводу самовільно виораної земельної ділянки розташованої поблизу Цегельного заводу.

Не відкладаючи дане питання, міський голова Наталія Миколаївна Дзюба інформувала громадськість міста на спільному засіданні, яке відбулось 06 червня у приміщенні Яготинської міської ради, то отриману інформацію друкуємо для Вашого ознайомлення у повному обсязі.

07 травня виявивши земельну ділянку, яка самовільно була виорана, одразу звернулися з офіційним листом до контролюючого органу Головного управління Держгеокадастру, відповідно до вимог чинного законодавства. 

На даний час триває досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення за ст. 356 КК України.

Відповідно до генерального плану міста Яготин на цій земельній ділянці повинна відбуватися громадська забудова.

Було отримано відповідь від Головного управління Держгеокадастру, щодо визначення площі земельної ділянки та вирахування завданих збитків заподіяною шкодою, яка буде компенсована за вчинене правопорушення, про що буде інформовано в засобах масової інформації.

«Яготинська міська рада зацікавлена в тому, щоб правопорушники були виявлені, та притягнуті до відповідальності», - зауважила Наталія Миколаївна.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора