Пошук

До уваги яготинців!

Дата: 02.05.2018 12:00
Кількість переглядів: 626

Фото без описуПершого травня орієнтовно о 15 годині надійшло повідомлення про загорання стихійного сміттєзвалища в м. Яготині по вул. Кільцева.

Невідкладно до гасіння пожежі було залучено сили та засоби Яготинського РС ДСНС, КП «Комунальник» та техніку Яготинського маслозаводу.

Основні локації загорання було погашено орієнтовно о 20 год. 01.05.2018 року. Станом на з 09:00 год. 02.05.2018 року пожежу ліквідовано повністю.

На даний час ведуться роботи по виявленню причини загорання.

Просимо жителів міста Яготин, що мешкають в районі стихійного сміттєзвалища повідомляти про підозрілих осіб, які проникають на його територію та можуть бути причетні до загорання.

Принагідно інформуємо, що Яготинською міською радою здійснюється робота по оформленню правоустановчих документів на земельну ділянку під будівництво нового полігону твердих побутових відходів (далі – полігон ТПВ), який запроектовано за межами населеного пункту.

Зокрема в квітні 2018 року, рішенням сесії Яготинської міської ради виділено субвенцію районному бюджету в сумі 100 тис. грн. на розробку містобудівної документації – Детального плану території під розміщення полігону ТПВ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора