Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 07.05.2018 12:08
Кількість переглядів: 447

Фото без опису07 травня відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Начальники відділів апарату міської ради, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Комунальник», "Ритуал", «Яготинська ЖЕК», "Міськсвітло", «Яготинський ВУ ВКГ», редакції газети «Яготин – місто моє» та директор стадіону «Колос» доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 01 квітня по 30 квітня 2018 року.

В рамках проведення наради міський голова Н.М. Дзюба підняла  низку актуальних питань, а саме: про засідання 08 травня об 11.00 виконавчого комітету Яготинської міської ради, про участь у заходах 9 травня з нагоди Дня Перемоги, Дня пам'яті та примирення в Україні.

Розглянувши всі вищезазначені питання було підбито підсумки роботи за квітень 2018 року та надані доручення керівникам комунальних підприємств та начальникам відділів апарату міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора