Пошук

Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 02.01.2018 12:19
Кількість переглядів: 472

02 січня відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Начальники відділів апарату міської ради, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Комунальник», «Яготинська ЖЕК», "Міськсвітло", «Яготинський ВУ ВКГ», «Ритуал», «Редакція газети «Яготин – місто моє»  та директор стадіону «Колос» доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 25 грудня по 31 грудня 2017 року.

Начальник КП «Комунальник» А.В. Стріха зазначив, що підприємство виконує функції щоденного підтримання території міста у належному санітарному стані, зокрема проводиться щоденне ручне прибирання сміття по всій протяжності міста, включно з територією по вул. Кільцевій (від в'їзду зі сторони траси Київ-Харків до газозаправочної станції та від озера «Кирильське» до виїзду з міста зі сторони мікрорайону «ДРСУ») та у «Сорочому Яру».

Начальник СКП «Ритуал» І.М. Смаглій наголосив, що працівники спеціалізованого підприємства працювали в штатному режимі.

Начальник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш доповів, що за період з 25.12.2017 по 31.12.2017 працівниками підприємства виконано:
- роботи по відновленню електропостачання;
- прочистка каналізацій;
- проведення прибирання на території багатоквартирних житлових будинків.
 
Начальник КП "Міськсвітло" В.М. Білаш доповів, що працівниками комунального підприємства проводились роботи по заміні ламп на енергозберігаючі по вул. Пирятинська в м. Яготин.
 
Начальник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.І. Дзюба поінформував, що працівниками виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства здійснювались роботи по прочистці каналізаційних мереж.
 
Головний редактор КП «Редакція газети «Яготин – місто моє» Я.А. Ревенко відзначила, що проводилась підписна компанія газети на 2018 рік.
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора