З Днем вихователя та працівників дошкільних навчальних закладів

Дата: 27.09.2017 09:27
Кількість переглядів: 587

Фото без описуШановні  вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів !

Традиційно 27 вересня своє професійне свято відзначають люди, які присвятили своє життя вихованню дітей – працівники дошкільних навчальних закладів.

Професія вихователя дитячого садочка – професія для творчих та креативних людей, яка вимагає величезного терпіння і безмежної любові до дітей, уособлює доброту, увагу і турботу.

Виховання наших дітей – непросте завдання, але той фундамент, який закладається в перші кроки, служить опорою і в майбутньому. Щира подяка всім працівникам дошкільних закладів на території нашого міста за віддане служіння улюбленій справі, самовіддачу, частку душі, яку Ви щодня даруєте дітям, наполегливість і високий професіоналізм. Саме Ви змалку навчаєте дітей азів самостійності, правилам поведінки у суспільстві, прищеплюєте найменшим мешканцям нашого міста патріотизм та любов до рідного краю. 

Дорогі працівники дошкільних навчальних закладів: завідуючі, вихователі, помічники, методисти, медсестри, музичні керівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята. Міцного Вам здоров’я, миру, злагоди та достатку, хай доля сторицею віддячить Вам за невтомну працю. Нехай Ваші педагогічні ініціативи завжди увінчуються успіхом, а любов вихованців надає невичерпних сил та наснагу, надихає на нові звершення на благо нашого міста та всієї України !

 

З повагою 

Яготинський міський голова       Наталія Дзюба

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора