Урочистий мітинг з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2017 12:37
Кількість переглядів: 585

Фото без опису21 листопада на Алеї Слави біля стели «Слава Героям України» відбувся урочистий мітинг з нагоди відзначення Дня Гідності і Свободи. В урочистостях взяли участь керівний склад Яготинської міської ради, Яготинської райдержадміністрації, райради, працівники підприємств, установ, організацій, учні Яготинського НВК «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №3», жителі та гості міста, які прийшли щоб віддати шану воїнам, які боронять терени нашої держави. 

2017 року ми відзначаємо четверту річницю Революції Гідності, яка дала початок політичним і суспільним змінам в Україні та стала випробуванням на цінність особистості людини, виміром людяності та гідності. Проте Революція Гідності не завершилась, вона продовжується на сході нашої країни, але ми віримо в перемогу наших воїнів, які з почуттям гідності, патріотизму нині воюють на сході України, захищаючи її територіальну цілісність, відстоюючи ідеали свободи і демократії як найвищої цінності сучасного цивілізованого суспільства. 

До присутніх звернулись: перший заступник голови Яготинської райдержадміністрації О.І. Рудніцька та заступник голови райради О.П. Усенко, бо в цей час ми повинні бути згуртованими та єдиними, оскільки наші земляки з честю відвойовують та захищають кордони нашої України, борються за її єдність та цілісність. 

В пам’ять про тих, хто загинув, вокальний ансамбль Яготинського районного будинку культури «Мереживо» заспівав пісню за Україну, а учні Яготинського навчально-виховного комплексу В.Дубова, Д. Крсек, С. Кругляк та А. Сидоренко зачитали вірші.

Схили голови присутні у пошані та хвилиною мовчання вшанували всіх, хто загинув, захищаючи незалежність і свободу України, адже вічною раною на серці кожного українця буде пам’ять про героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, кожен з яких віддав за свої переконання найвищу ціну – власне життя.

Учасники заходу поклали квіти до підніжжя обеліску стели «Слава героям України», щоб вшанувати пам’ять тих, хто не повернувся зі сходу України. Вічна їм пам’ять!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора