Порядок в місті як у власній домівці залежить від кожного з нас!

Дата: 25.04.2019 12:37
Кількість переглядів: 463

Фото без описуЗдавна з настанням весни українці збираються разом і влаштовують толоку: наводять порядок у дворах та оселях. На допомогу приходять усі: сусіди, родичі та друзі.

Так і цього року, 25 квітня представники релігійної громади свідків Єгови, за власною ініціативою, провели толоку в парковій зоні, неподалік від дитячого майданчику та стадіону «Колос».

Тут пліч-о-пліч трудяться чоловіки та жінки, бабусі та дідусі, і звичайно, підростаюча молодь. Саме їм, які сьогодні прибирають, належить наше майбутнє.

Перед цими активістами нелегке завдання – очистити парк, який людськими стараннями перетворюється на смітник. Але, як кажуть в народі, очам страшно, а руки роблять. І крок за кроком тут стає чисто.

Щира вдячність кожному, хто сьогодні трудиться. Закликаємо яготинців, особливо молодь, подарувати трошки часу і старань рідному краю. Спільна праця приносить задоволення. Доказ цього – усмішки людей на наших світлинах.

Дивлячись на нелегку працю кожного, сподіваємось, що перш ніж викинути сміття на узбіччя, ви згадаєте фоторепортажі і не будете так вчиняти.

Активісти дякують комунальному підприємству Яготинської міської ради "Комунальник" за надану допомогу та техніку для вивозу сміття.

В свою чергу, міський голова Наталія Миколаївна Дзюба висловлює всім щиру вдячність за натхненну працю і висловлює сподівання, що й інші мешканці та активісти долучаться до наведення порядку на території міста.

Наближається Великдень, і ми всі прагнемо, щоб у нашому домі, місті було затишно і святково.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора