Нарада з питань ускладнення погодних умов

Дата: 17.01.2018 12:38
Кількість переглядів: 620

Фото без опису17 січня у залі засідань Яготинської міської ради відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Міський голова наголосила, що прогнозується суттєве ускладнення погодних умов, за даними Українського гідрометеорологічного центру.

Зокрема, 18 січня, внаслідок впливу активного циклону, очікується суттєве ускладнення погодних умов на території Київської області. Очікуються дуже сильні снігопади, хуртовини, утворення снігового покриву висотою до 40 сантиметрів, посилення вітру до 15-20 м/с., на дорогах країни ожеледиця.

За результатами наради міським головою були надані відповідні доручення керівникам комунальних підприємств міської ради та начальникам відділів апарату міської ради.

Яготинська міська рада закликає мешканців Яготинщини бути вкрай обережними під час перебування на вулиці та утриматися від поїздок особистим транспортом. 

За таких погодних умов необхідно бути максимально уважними та обережними на дорогах. Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції. З особливою обережністю рухайтеся мостами, відмовтеся від ризикованих маневрувань. Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху! 

Прохання не залишати без потреби автомобілі в місцях, де буде ускладнено рух снігоприбиральної комунальної техніки.

Зверніть увагу, що ті домогосподарства, опалення яких залежить від електрики, з огляду на ризики обриву електромереж, необхідно підготувати до зниження рівня струму. 

Шановні громадяни! Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку «101». 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора