Вітання Олександра Горгана з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2017 09:08
Кількість переглядів: 561

Фото без описуШановні працівники галузі культури та майстри народного мистецтва Київської області!

Щиро вітаю Вас із професійним святом!

Працівники культури своєю щоденною натхненною справою, яка спирається на принципи демократичності, високого професіоналізму, таланту та творчості, великої любові до рідного краю, є творцем сучасної європейської культурної та мистецької Київщини.

Пропагуючи ідеали національної культури, Ви привносите в них новий зміст, даруєте нову перспективу і є своєрідним мистецьким обличчям столичного регіону.

Я, зі свого боку, намагатимусь впроваджувати політику Київської обласної державної адміністрації, на грунті сприянні появі сучасного якісного українського культурного продукту, забезпеченні реалізації та захисту прав працівників у цій сфері, створенні умов для творчої самореалізації та загальнокультурного розвитку людини, підтримці діяльності професійних та аматорських творчих колективів та майстрів народного мистецтва, модернізації матеріально-технічної бази позашкільних мистецьких навчальних закладів, театрів, музеїв, заповідників, бібліотек, клубів, насамперед у сільській місцевості.

Впевнений, що спільними зусиллями Ваша справа посідатиме гідне місце у новітніх державних процесах реформування та розвитку нашої країни.

Нехай сьогоднішнє свято стане новою віхою сплеску Ваших творчих задумів та додасть наснаги.

Бажаю міцного здоров’я, родинного добробуту та затишку, мирного неба та подальших творчих звершень на благо рідної Київщини!

З повагою
Голова Київської обласної державної адміністрації     Олександр Горган
 
За інформацією офіційного веб-сайту Київської обласної державної адміністрації
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора