Пошук

Прем’єр-міністр: Створюємо Координаційну раду з питань безпеки дорожнього руху

Дата: 08.01.2019 12:41
Кількість переглядів: 465

Кабінет Міністрів України в рамках реалізації політики підвищення безпеки дорожнього руху, а також підвищення якості будівництва доріг утворив Координаційну раду з питань безпеки дорожнього руху. Відповідне рішення озвучив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

«Будемо працювати над тим, аби швидко створити якісну Стратегію формування безпеки руху на дорогах України», - сказав Глава Уряду. Очолив раду особисто Володимир Гройсман.

Довідково

Ініціатива створення Координаційної Ради належить Главі Уряду. Наприкінці січня він провів спеціальну нараду, під час якої окреслив розширення логістичних можливостей держави, підвищення культури пересування дорогами і дав старт реалізації комплексного плану заходів з підвищення безпеки руху в Україні, який враховує плани з будівництва 500 нових кільцевих розв’язок, 500 острівців безпеки та 1000 пішохідних переходів.

Володимир Гройсман звертав увагу, що якість дорожнього полотна зростає, але так само зростає і статистика випадків перевищення швидкісного режиму та порушення інших правил безпеки. Лише за останні роки на дорогах України загинули понад 15 тисяч осіб.

Програма «500-500-1000» вже розроблена і розрахована на три роки. Проектування, будівництво, здача в експлуатацію доріг відтепер має враховувати безпекові побажання.

За інформації Урядового порталу України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора