Віддаючи шану видатному сину українського народу

Дата: 07.03.2018 12:42
Кількість переглядів: 463

Фото без опису7 березня біля скульптурної композиції Великого Кобзаря, що розташована поблизу Яготинського районного будинку культури відбувся мітинг-реквієм з нагоди 204-річниці від дня народження відомого поета і письменника Тараса Шевченка.

До пам’ятника Кобзареві прийшли з квітами керівники міста та району, члени виконавчого комітету міської ради, представники установ та організацій, громадськість.

Тарас Григорович Шевченко – це коштовна перлина в неосяжному океані світової культури - людина, яка присвятила своє життя збереженню і поширенню самобутньої народної мудрості тісно пов'язаною з стародавньою православною козацькою культурою і звичаями України. Це – символ України, її душа, її серце. 

Слово поета живе донині і буде жити в віках та поколіннях і ми віддаємо шану видатному сину українського народу, декламуючи його твори та пам’ятаючи його безсмертний Заповіт.

У заключній частині мітингу керівники міста та району, представники підприємств, установ, організацій, а також жителі міста поклали квіти до пам’ятника Т.Г.Шевченка.

Вшановуючи Кобзаря, вклоняємось за його безсмертне слово і просимо у Бога Шевченкової віри у щасливе майбутнє рідної України!

Живи, поете, в бронзі і в граніті,

Живи, поете, в пам’яті людській,

Живи в піснях, живи у «Заповіті»,

У слові праведнім, у славі віковій!


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора