Щотижнева оперативна нарада

Дата: 06.05.2019 12:44
Кількість переглядів: 481

Фото без опису6 травня під головуванням міського голови Наталії Миколаївни Дзюби відбулась щотижнева оперативна нарада за участі керівників комунальних підприємств та начальників відділів апарату міської ради.

В рамках наради присутні заслухали інформацію відділу житлово-комунальго господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради  щодо об’їзду торгових закладів на території міста Яготин та дотримання Правил благоустрою, а також щодо роботи комунальних підприємств Яготинської міської ради «Комунальник» та «Яготинська ЖЕК» з вивозу твердих побутових відходів від багатоквартирних житлових будинків та приватного сектору громадян міста. Міський голова, звернула увагу керівників комунальних підприємств Яготинської міської ради «Комунальник» та «Яготинська ЖЕК» на посилений контроль та вивіз твердих побутових відходів від житлових будинків громадян, вивезення сміття, яке виникає внаслідок несанкціонованих стихійних сміттєзвалищ створені самими мешканцями на території міста.

   А також розглянуто питання проведення святкових заходів  9 травня на Алеї Слави з нагоди відзначення Дня Перемоги над назицмом у Другів світовій війні та  обговорено ряд питань щодо календарного плану роботи міської ради з 06.05.2019 по 12.05.2019 та заслухано пропозиції на поточний робочий тиждень. 

   По завершенню апаратної наради було надано ряд доручень керівникам комунальних підприємств та начальникам відділів апарату міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора