В м. Яготині відбувається заміна ліхтарів на однокристальні світлодіодні

Дата: 19.02.2018 12:57
Кількість переглядів: 701

Фото без описуКомунальне підприємство Яготинської міської ради «Міськсвітло» розташоване в нашому місті на вулиці Розумовського, 5. Тут працює невеликий, але дружний і високопрофесійний колектив, що у темну пору забезпечує міські вулиці, парки та сквери освітленням.

За період свого існування на обслуговуванні у підприємства знаходиться  158 км. мереж вуличного освітлення з кількістю світлоточок – 3850 штук.

Перелік нововведень комунального підприємства – значний. За час його існування лампочки розжарювання відійшли в минуле, натомість з’явилися світильники ртутно-вольфрамові, а згодом і лампи дугові натрієві, а на сьогоднішній день відбувається заміна ліхтарів на однокристальні світлодіодні.

На сьогоднішній день працівниками підприємства повністю замінено ліхтарі по Переяслівська, Розумовського та провул. Переяслівський.

Розпочато роботи по вул. Пирогова.

Начальник КП «Міськсвітло» В.М. Білаш зауважив, що при заміні одного ліхтаря відбувається економія в 670 грн. на рік по сплаті за електроенергію. По вулиці, як приклад Пирятинська в м. Яготині замінено 26 ліхтарів, тобто це 2000 грн. в місяць економії. При заміні ліхтарів на одній підстанції, як приклад, по вул. Переяслівська, 14 замінено приблизно 85 ліхтарів, відбувається економія в 7000 грн. на рік по сплаті за електроенергію.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора