Зразковому дитячому хореографічному ансамблю “Барвінок” - 20 років

Дата: 12.04.2019 13:01
Кількість переглядів: 652

Фото без описуВід імені  Яготинської міської ради прийміть найщиріші вітання з нагоди 20-річчя від дня створення Вашого славетного колективу під керівництвом талановитої людини Зінаїди Павлівни Козачок.

Саме український танок впродовж 20 років прославляє зразковий дитячий хореографічний ансамбль “Барвінок”, для якого танець – величезний світ найрізноманітніших емоційних барв, сюжетів, настроїв, співзвучних характерові і духовним багатствам нашого народу, в якому найшли своє відображення радість творчої праці, героїзм боротьби і велич перемог, завзяття, веселість, м'який гумор та інші риси притаманні українському національному характеру.

Талант учасників дитячого колективу визнано високим  званням – зразковий. Та найдорожче визнання для Вас – любов глядачів, які з великим задоволенням відвідують Ваші концерти.

На прикладі Зінаїди Павлівни наочно переконуєшся, що, справді: кадри вирішують усе. Безмежно закохана у мистецтво народного танцю вона додала зусиль для величі зразкового дитячого хореографічного ансамблю “Барвінок”, який прославився не лише на Яготинщині, а й далеко за його межами. Для неї благодатна робота — вивчати, збирати та розвивати ті зразки народної хореографії, які повертають нам культурну історичну спадщину та є золотими зернятками у колосі сучасної творчості.

У Ваш чудовий ювілей дякуємо Вам, за любов до українського танцю, а також – за збереження народних традицій рідного краю. Нехай Ваша неперевершена яскрава творчість дарує шанувальникам багато приємних митей.  

Бажаю всім Вам міцного здоров’я, щастя, успіхів, добробуту, життєвих гараздів, мирного неба, благополуччя, достатку у Ваших родинах, процвітання Вашому колективу та нових  звершень.

З повагою

Яготинський міський голова               Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора