Шановні жителі міста Яготина!

Дата: 19.04.2019 13:04
Кількість переглядів: 498

Фото без описуВ м. Яготині діє комунальне підприємство міської ради «Комунальник», однією із складових роботи підприємства є надання послуг з вивезення твердих побутових відходів жителям приватної забудови міста.

18 квітня, орієнтовно о 10.00, водієм ГАЗ-3309, із заднім завантаженням, при вивезенні ТПВ було виявлено задимлення в кузові сміттєвоза. Працівники комунального підприємства терміново здійснили заходи, щодо уникнення займання транспортного засобу. Було прийнято рішення вивантажити сміття в найкоротший термін. Відповідно до графіка вивезення здійснювалось в мікрорайоні «Бачаївщина» та «ЦИНС». Вивантаження ТПВ проведено на відстійниках цукрового заводу.

В одному із сміттєвих мішків, водієм та двома вантажниками, було знайдено рештки попілу та жару, які були загашені. Також, працівниками комунального підприємства було виявлено поряд стихійне сміттєзвалище.

Повідомляємо, що найближчим часом вони будуть ліквідовані.

Шановні жителі нашого міста! Звертаємось до вас, як до споживачів послуг з вивезення відходів. Здійснюйте контроль за викидом сміття, оскільки прикрий інцидент міг би спричинити загорання транспортного засобу та нанести загрозу людському життю.

Пам’ятайте, що укладений договір на вивезення ТПВ надає змогу не створювати стихійні сміттєзвалища, адже благоустрій території – запорука комфортного життя населення. Чистота навколишнього середовища залежить не лише від роботи житлово-комунальних служб, але й від культури і свідомості його жителів.

Сподіваємось на Ваше  розуміння та співпрацю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора