Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 13.02.2018 11:24
Кількість переглядів: 602

Фото без опису13 лютого відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради  під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Начальники відділів апарату міської ради, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Комунальник», «Яготинська ЖЕК», "Міськсвітло", «Яготинський ВУ ВКГ», «Ритуал», редакції газети «Яготин – місто моє» та директор стадіону «Колос» доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 05 по 11 лютого 2018 року.

Зокрема, керівник КП «Комунальник» А. В. Стріха проінформував, що працівники підприємства минулого тижня виконували роботи по розчистці вулиць та тротуарів міста від снігу, посипання їх протиожеледними засобами.

Продовжувалися роботи по кронуванню (санітарна очистка) дерев по вул. Незалежності (від Алеї Слави до зупинки «Паркова»).

Також Андрій Вікторович зазначив, що працівниками проводиться щоденне ручне прибирання сміття по всій протяжності міста, у зв’язку з таненням снігу.

Керівник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш зазначив, що з 05.02.2018 по 11.02.2018 працівниками житлово-експлуатаційної контори виконувалися роботи з:

- розчищення прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків та території міста від снігу;

- прочистки  ДВК по вул. Шевченка, 52;

- прочистки каналізаційних систем в будинках по вулицях: Садова, 8, 20, Робітнича, 15, Незалежності, 22, 94-а, Вокзальна, 2-а, Каштанова Алея, 1, пров. Довженка, 1-а;

- капітального ремонту  ліфту по вул. Винниченка, 19 (1 під’їзд);

- ремонту електромереж по вул. Незалежності 50, 18;

- поточного ремонту покрівлі багатоквартирних житлових будинків по вул. Незалежності, 32-а, 50, пров. Довженка, 1-а.

Керівник КП «Міськсвітло» В.М. Білаш зазначив, що працівниками комунального підприємства на минулому тижні демонтовано новорічні ілюмінації на ялинках міста та проводяться й надалі роботи по заміні ліхтарів на світлодіодні. Також Володимир Миколайович довів до відома присутніх, що при заміні одного ліхтаря відбувається економія в 670 грн. на рік по сплаті за електроенергію. 

Керівник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.І. Дзюба наголосив, що працівниками водопровідно-каналізаційного господарства проведені роботи з ремонту пожежних гідрантів по вул. Дарницька.

Керівник СКП «Ритуал» І.М. Смаглій проінформував, що працівниками спеціалізованого підприємства виконувалися роботи по благоустрою на території кладовищ № 11 по вул. Незалежності (поблизу газової заправки та № 2 по вул. Пирятинська (Центральне).

Директор стадіону "Колос" В.В. Сапронайтіс доповів, що протягом минулого тижня проводились роботи по благоустрою стадіону «Колос» та прилеглої  території.

Кореспондент газети КП «Редакція газети «Яготин – місто моє» Є.А. Федина зазначила, що протягом звітного періоду комунальне підприємство працювало в штатному режимі, зокрема випущено 1 випуск газети.  

В рамках проведення наради міський голова Н.М. Дзюба підняла цілу низку актуальних питань, а саме: про участь 17 лютого у відзначенні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, про відзначення Масляної 18 лютого на території стадіону «Колос» та наповнення веб-сайту міської ради.

Розглянувши всі вищезазначені питання було підведено підсумки роботи за минулий тиждень та окреслено поточний план роботи.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора