Пошук

Оперативна нарада з начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 03.05.2017 13:43
Кількість переглядів: 657

03 травня відбулась оперативна нарада з начальниками відділів апарату міської ради під головуванням першого заступника міського  голови С.О. Овчаренка.

Головний редактор комунального підприємства «Редакція газети «Яготин – місто моє» Я.А. Ревенко прозвітувала про поїздку 27 квітня до Пісківської об’єднаної територіальної громади.

Яна Анатоліївна зауважила, що під час поїздки відбулася зустріч з головою Пісківської ОТГ Рудніченком Анатолієм Миколайовичем, який проінформував про утворення та становлення ОТГ, організацію управління освітою, культурою, спортом. Здобутки та перспективи розвитку. Також учасники поїздки мали змогу відвідати ліцей, державне підприємство лісового господарства, тренувальну та оздоровчу бази «Пісківський спортивний центр», НВК. А також відвідати та поспілкуватися з представниками сіл Мигалки та Раски, які увійшли до Пісківської ОТГ.

Сергій Олександрович, перший заступник міського голови наголосив, що 4 травня в місті відбудеться Загальноміська Толока з метою наведення санітарного порядку паркової зони в м. Яготин. Збір відбудеться о 14:00 біля дитячого майданчику ''Roshen" (поблизу стадіону «Колос»).

За результатами оперативної наради з деяких питань, першим заступником міського голови С.О. Овчаренко були надані відповідні доручення начальникам відділів апарату міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора