Пошук

Президент підписав Закон України "Про житлово-комунальні послуги"

Дата: 06.12.2017 13:44
Кількість переглядів: 566

5 грудня 2017 року Президент України Петро Порошенко підписав Закон України "Про житлово-комунальні послуги" (законопроект №1581-д від 10.12.2015). Після його реєстрації в Парламенті України Асоціація міст України активно працювала над цим законопроектом, надавала свої пропозиції та зауваження, її представники входили до робочої групи, що доопрацьовувала документ в Комітеті Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства. 

Закон "Про житлово-комунальні послуги" не вирішує всі проблеми житлово-комунального господарства і деякі його положення є компромісними. Але Асоціація міст України вважає прийняття Парламентом та підписання Президентом цього Закону ще одним рішучим кроком на шляху побудови конкурентного та якісного ринку житлово-комунальних послуг.

Закон набуває чинності з дня, наступного за днем його опублікування, та вводиться в дію через шість місяців з дня набрання ним чинності (за виключенням окремих положень, які вводяться в дію з 1 січня 2019 року).

Читати більше про Закон "Про житлово-комунальні послуги" .

З офіційного веб-сайту  Асоціація міст України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора