Пошук

Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 26.06.2017 13:46
Кількість переглядів: 656

Фото без опису26 червня відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Начальники відділів апарату міської ради, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Комунальник», «Ритуал», «Яготинська ЖЕК», "Міськсвітло", «Яготинський ВУ ВКГ», редакції газети «Яготин – місто моє» та директор стадіону «Колос» доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 19 червня по 25 червня 2017 року.

Керівник комунального підприємства міської ради «Комунальник» А.В. Стріха відзначив, що протягом минулого тижня працівниками здійснювалась робота по благоустрою на території Сорочого Яру, а також проводились роботи по підготовці міста до святкування Дня молоді та Дня Конституції України. Андрій Вікторович додав, що окрім зазначених робіт підрозділ виконує функції щоденного підтримання території міста у належному санітарному стані, зокрема проводить щоденне ручне прибирання сміття по всій протяжності міста, включно з територією по вул. Кільцевій (від в'їзду зі сторони траси Київ-Харків до газозаправної станції та від озера «Кирильське» до виїзду з міста зі сторони мікрорайону «ДРСУ»).

Начальник СКП «Ритуал» І.М. Смаглій наголосив, що працівники спеціалізованого комунального підприємства виконували роботи по благоустрою на кладовищах міста.

Фото без опису

Начальник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш доповів, що за період з 19.06.2017 по 25.06.2017 працівниками комунального підприємства виконувалась робота:
1) прибирання прибудинкових територій;
2) підкошування зеленої зони будинків по вул. Незалежності 50,52, вул. Каштанова Алея 3, 7, провул. Довженка;
3) гідродинамічна прочистка каналізаційної мережі будинків вул. Незалежності 94а, 82а, 52, пров. Довженка 8, вул. Шевченка 251;
4) ремонт електропостачання вул. вул. Ветеранів 4, 32, Пирятинська 7, Каштанова Алея 1, 3, 5, 7;
5) ремонт внутрішньобудинкової електромережі будинків по вул. Каштанова алея 2, Незалежності 130;
6) ремонт системи освітлення із заміною електроламп Незалежності 82а, 150, Дарницька 41, Пирятинська 7;
7) ремонт покрівлі вул. Незалежності 30, Незалежності, 243.
Фото без опису
Працівник КП "Міськсвітло" І.І. Шевченко наголосив, що працівники комунального підприємства проводили заміну ламп по вул. Незалежності (зупинка «Паркова») та ремонтували ліхтарі по вул. Котляревського. Іван Іванович доповів, що проведено ремонт ліхтарів та заміна ламп на енергозберігаючі на Алеї Слави та по вул. Каштанова Алея.
Фото без опису
Начальник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.І. Дзюба наголосив, що працівники підприємства ліквідовували пориви по вул. Київська 6а, Говорова, Суворова.
 
Директор стадіону "Колос" В.В. Сапронайтіс зазначив, що за період з 19.06.2017 по 25.06.2017 проведено 4 футбольні матчі. 22 червня проведено полив поля за допомогою пожежних автомобілів Яготинського РС ГУ ДСНС України у Київській області .
Фото без опису
Начальник відділу реєстраційних повноважень та ведення реєстру територіальної громади Яготинської міської ради С.С. Помазун доповів, що за період роботи з 19.06.2017 по 23.06.2017 року відділом було надано 185 адміністративних послуг, з них безоплатно 62. ЗА НАПРЯМАМИ:
1. Реєстрація речових прав на нерухоме майно:
- надано 95 адміністративних послуг, з них 9 безоплатно.
2. Реєстрація юридичних осіб та фізичних-осіб-підприємців:
- надано 15 адміністративних послуг, з них 10 безоплатно. 
3. Реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб: 
- надано 75 адміністративних послуг, з них 43 безоплатно. 
 
За результатами оперативної наради з деяких питань міським головою Н.М. Дзюбою були надані відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та начальникам відділів апарату міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора