Учасники практикуму з галузевої законотворчості для фахівців органів місцевого самоврядування отримали сертифікати про успішне проходження навчання

Дата: 23.02.2018 13:49
Кількість переглядів: 543

Фото без опису23 лютого завершився дводенний практикум з галузевої законотворчості для фахівців органів місцевого самоврядування, які працюють у сфері земельних ресурсів та комунального майна, в якому брав участь начальник відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин апарату Яготинської міської ради О.М. Кудрявський.

Захід був організований Асоціацією міст України разом з Апаратом Верховної Ради України в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)».

У навчанні взяли участь понад тридцять представників громад-членів Асоціації міст України з різних регіонів.

В ході практикуму представники органів місцевого самоврядування ознайомилися з принципами законотворчої роботи та законодавчого процесу, правилами оформлення проектів законів та вимогами законодавчої техніки, основами нормотворчості місцевого самоврядування.

23 лютого учасники навчання вивчали роботу Департаменту земельних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Практикум завершився засіданням у Виконавчій дирекції Асоціації міст України.

Директор Проекту ПУЛЬС Ігор Парасюк привітав учасників практикуму. «Ми намагаємося працювати для вас, підвищувати ваш фаховий рівень. Для нас дуже важливо, щоб люди на місцях володіли знаннями та навичками у сфері законотворчості, і допомагали нам відстоювати інтереси місцевого самоврядування в центральних органах влади», - зауважив І. Парасюк.

По завершенню дводенного практикуму всі учасники отримали сертифікати про успішне проходження навчання.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора