Пошук

Дякуємо за підтримку !

Дата: 15.03.2018 13:52
Кількість переглядів: 537

З настанням зими у працівників комунальних служб, а також у власників приватних будинків чи дачних ділянок, приватних підприємців, додалося клопотів, пов’язаних з прибиранням снігу.

Однак тим, хто до зимового сезону підготувався заздалегідь – придбав снігоприбиральну техніку, снігові замети – не проблема, тому що снігоприбирач – хороший помічник у боротьбі зі сніговою стихією. Він може за кілька хвилин розчистити доріжку від гаража до воріт, а також територію поблизу торгівельних закладів, допомагаючи при цьому заощадити сили та час.

Керівництво Яготинської міської ради дякує всім керівникам підприємств та приватним підприємцям, які мали можливість допомогти відповідною технікою.

Також дякуємо всім фізичним особам-підприємцям, власникам торгових закладів міста, які неухильно дотримуються Правил благоустрою та утримання територій, і починаючи з раннього ранку організували розчищення своїх прилеглих територій. Зокрема, ФОП Висовню Віталію Миколайовичу, який завжди підтримує територію поблизу магазину «Десма» по вул. Незалежності в належному стані.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора