Шановні керівники підприємств, установ та організацій міста, фізичні особи-підприємці!

Дата: 31.01.2018 13:52
Кількість переглядів: 582

Фото без описуЯготинська міська рада НАГАДУЄ, що в місті діють Правила благоустрою та утримання територій у м. Яготині, затверджені рішенням сесії Яготинської міської ради 26.06. 2014 № 2614-48-VI та розроблені відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів».

Правилами благоустрою та утримання територій у м. Яготині встановлюється порядок благоустрою та утримання територій об'єктів благоустрою міста Яготин, регулюються права та обов'язки суб’єктів правовідносин у сфері благоустрою території міста, визначаються головні вимоги щодо благоустрою міста, необхідні для забезпечення чистоти і порядку.

Зазначеним документом визначено обов’язки підприємств, установ, організацій, фізичних осіб та громадян у сфері благоустрою, з метою забезпечення утримання території міста у чистоті й належному стані, зокрема п.п. 4.2.18 п. 4.2 розділу 4 визначено, що підприємства, установи, організації, фізичні особи - підприємці у сфері благоустрою міста зобов'язані здійснювати відповідно до чинного законодавства видалення сухостою (сухих дерев, чагарників, сухих та поламаних гілок), постійний догляд і утримання в належному стані пішохідних доріжок та тротуарів, в зимовий період своєчасно очищати їх від снігу, посипати протиожеледними матеріалами.

Яготинська міська рада звертається до Вас, шановні керівники підприємств, установ та організацій міста, фізичні особи-підприємці, відповідальні посадові особи щодо належного утримання прилеглих територій. СВОЄЧАСНО очищайте її від снігу, посипайте протиожеледними матеріалами та ПАМ’ЯТАЙТЕ, що безпека мешканців та гостей міста – залежить від Вас.

Пам’ятайте, що за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (стаття 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора