ON-LINE ВИСТАВКА ДО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ «ЖИТТЯ ЯГОТИНСЬКОГО РАЙОНУ В ДНІ ВІЙНИ»

Дата: 07.05.2018 13:55
Кількість переглядів: 464

Фото без описуЗ нагоди Дня пам’яті та примирення і 73-річниці перемоги  над нацизмом у Другій світовій війні архівним сектором Яготинської районної державної адміністрації підготовлено документальну  виставку «Життя Яготинського району в дні війни», яка ознайомить користувачів з матеріалами та документами про життя жителів сіл Богданівки та Сулимівки Яготинського району Київської області в 1944-1946 роках та сповідь жителя м. Яготина «Пекельний чад воєнного дитинства».

Серед представлених документів – скановані копії протоколів засідань сесії та виконавчого комітету Сулимівської сільської ради  за 1945 рік, протоколи засідання правління та загальних зборів колгоспів с. Богданівка і с. Сулимівки, акт колгоспу ім. Кірова с. Богданівка від 18 лютого 1944 року про завдані збитки, які були заподіяні німецько-фашистськими загарбниками, вірш поетеси Яготинщини з альманаху “Поетичне сузір”я Яготинщини” Надії Борисівни Мосьпан «Я Вам вклоняюсь до землі…», сповідь жителя м. Яготина «Пекельний чад воєнного дитинства». Всього на виставці експонуються копії 11 документів з 4 фондів.

З оригіналами документів можна ознайомитися в архівному секторі Яготинської районної державної адміністраці та за посиланням http://yahotyn-rda.archives.kiev.ua/news.php?id=2746

Інформація Київської обласної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора