Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств міської ради

Дата: 15.05.2017 13:56
Кількість переглядів: 599

Фото без опису15 травня відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Комунальник», «Ритуал», «Яготинська ЖЕК», "Міськсвітло", «Яготинський ВУ ВКГ», редакції газети «Яготин – місто моє» та директор стадіону «Колос» доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 08 травня по 14 травня 2017 року.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Ю.В. Михайлов доповів, що на минулому тижні спільно з дільничним інспектором Яготинського відділу поліції НП України в Київській області здійснювався об'їзд торгових рядів, що розташовані поблизу Привокзальної площі в м. Яготині. Юрій Васильович додав, що під час об'їздів проводились профілактичні бесіди, під час яких було наголошено щодо заборони здійснення несанкціонованої торгівлі поряд металевого паркану, в переході між Вокзалом та торговими рядами.

Начальник КП «Комунальник» А.В. Стріха відзначив, що протягом минулого тижня працівниками підрозділу з благоустрою здійснювалась робота по: 
- благоустрою на меморіальному комплексі «Алея Слави» з нагоди відзначення 9 травня Дня Перемоги;
- обкошування молодої порослі від вул. Переяслівська до Алеї Слави;
- завезення піску на дитячі майданчики;
- спилювання аварійно-небезпечних дерев.
Андрій Вікторович додав, що комунальним підприємством укладено близько 2600 договорів на вивезенню твердих-побутових відходів.
Окрім зазначених робіт підрозділ виконує функції щоденного підтримання території міста у належному санітарному стані, зокрема проводить щоденне ручне прибирання сміття по всій протяжності міста, включно з територією по вул. Кільцевій (від в'їзду зі сторони траси Київ-Харків до газозаправної станції та від озера «Кирильське» до виїзду з міста зі сторони мікрорайону «ДРСУ»).
 
Начальник СКП «Ритуал» І.М. Смаглій наголосив, що працівниками спеціалізованого комунального підприємства виконувались роботи по благоустрою на кладовищах міста. Зокрема, 10-12 травня працівники спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради "Ритуал" проводили обкошування територій прилеглих до кладовищ № 1 по вул. Пирятинська (Старе) та № 6 по вулиці Заводська - Шевченка (ЗОШ № 1).
Фото без описуНачальник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш доповів, що за період з 08.05.2017 по 14.05.2017 працівниками комунального підприємства виконувалась робота:
- по перевірці ДВК вул. Довженка, вул. Шевченка;
- вивезення габаритних відходів з прибудинкових територій;
- ремонт відної щитової в багатоквартирному будинку по вул. Шевченка, 245;
- ремонт ліфтів по вул. Незалежності 20, вул. Винниченка 19, вул. Ветеранів 19 (І під);
- обкошування молодої порослі в мікрорайонах міста «ПТФ», «ПМК», вул. Ветеранів 7, вул. Незалежності 30, 32, 32а, 130.
Олександр Володимирович додав, що на поточному тижні плануються роботи по капітальному ремонту покрівлі багатоквартирних житлових будинків по вул. Шевченка 243, вул. Незалежності 30.
 
Начальник КП «Міськсвітло" В.М. Білаш наголосив, що працівниками комунального підприємства проводились роботи по облаштуванню вуличного освітлення по вулиці та провулку Толбухіна спільно з Яготинським районним підрозділом ПАТ «Київобленерго».
 
Начальник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.І. Дзюба відзначив, що за період з 08.05.2017 по 14.05.2017 підприємством були проведені роботи по:
- заміні насосів на свердловині № 14;
- поставлено насос із пластиковою колоною в мікрорайоні міста «Козловщина» з відповідною автоматикою.
Микола Іванович наголосив, що з 22 травня планується проведення профілактичних робіт по промивці та хлоруванню водопровідних мереж житлових масивів, водопостачання яких проводиться з центральної водонасосної міста. 
 
Директор стадіону "Колос" В.В. Сапронайтіс повідомив, що на стадіоні проводились роботи по благоустрою:
- проведення видалення молодої порослі;
- кронування дерев, які є перешкодою в роботі ліній електропередач;
- фарбування сміттєвих баків.
 
За результатами оперативної наради з деяких питань, міським головою Н.М. Дзюбою були надані відповідні доручення керівникам комунальних підприємств міської ради.
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора