Пошук

Танець – це можливість зробити своє життя яскравішим

Дата: 27.03.2019 13:56
Кількість переглядів: 604

16 березня 2019 року в м. Києві відбувся, вже давно популярний в Україні та за її межами, Міжнародний фестиваль-конкурс «Соняшник», номінація «хореографія», бо метою кожного фестивалю є виявлення дитячих талантів України.

Розмаїття класичної, народної та сучасної хореографії демонструвала велика кількість учасників з різних міст України.

Того березневого дня і вихованці зразкового дитячого хореографічного ансамблю «Барвінок», Яготинської дитячої школи мистецтв, керівник Зінаїда Павлівна Козачок, взяли участь у творчому змаганні, бо талановита молодь Яготинщини не уявляє свого життя без танцю та життя свого колективу без участі в різних фестивалях-конкурсах хореографічного мистецтва.

Цього року дебютували на такій великій сцені і не менш старанні та талановиті учні молодшої групи ансамблю «Барвінок» і, звичайно, досвідчені конкурсанти (старша група ансамблю).

На розсуд журі зразковий хореографічний ансамбль «Барвінок» представив по два танці в молодшій та середній віковій категорії, кожна з яких завоювала призові місця.

Отже, за підсумками журі молодша група ансамблю отримала І місце за «Повітряний екіпаж», ІІІ місце за «Вари, вари, кашку». Старша ж група отримала І місце за композицію  «Підківки» та ІІ місце за «Ковбойський танець». За перемогу керівник та конкурсанти отримали дипломи  переможців, призовий кубок, медаль на згадку про участь, солодкі подарунки, і звичайно ж, новий досвід та приємні враження.

Зразковий дитячий хореографічний ансамбль «Барвінок», Яготинської дитячої школи мистецтв дякує за підтримку своїх дітей у період підготовки та під час участі у конкурсі.

Яготинщина пишається талановитою молоддю, радіє їх успіхам та щиро бажає колективу «Барвінок» та керівнику Зінаїді Козачок нових досягнень та втілення творчих ідей! Так тримати!

Алла Романова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора