Про скликання засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 26.09.2017 13:58
Кількість переглядів: 531

Фото без опису28 вересня 2017 року о 16.00 відбудеться засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради в залі Яготинської міської ради за адресою: м. Яготин, вул. Незалежності, 67. 

На розгляд засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради винесено питання:

 

На розгляд засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради винести питання:

1. Про розгляд інформації щодо протипожежного стану об’єктів та житлових будинків, розташованих на території мікрорайону «Комбікормовий завод».

2. Про погодження тарифу на послуги ТОВ «ГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ«УКРСПЕЦТЕПЛО» з постачання теплової енергії для бюджетних установ та організацій міста Яготин.

3. Про погодження тарифу на послуги ТОВ «Котелгруп» з постачання теплової енергії для бюджетних установ та організацій міста Яготин.

4. Про затвердження проектної документації на проведення капітального ремонту дороги по вул. Гагаріна у місті Яготин.

5. Про затвердження проектної документації на проведення капітального ремонту дороги по вул. Івана Франка у місті Яготин.

6. Про затвердження проектної документації на проведення капітального ремонту дороги по вул. Поштова у місті Яготин.

7. Про затвердження проектної документації на проведення капітального ремонту дороги по вулиці Філатова у місті Яготин.

8. Про присвоєння поштової адреси об’єкту нерухомого майна – складському приміщенню по вулиці Переяслівська у м. Яготин, яке перебуває на балансі Яготинського районного споживчого товариства.

9. Про присвоєння поштової адреси частині житлового будинку по провулку Некрасова, 21 в м. Яготин, яка належить громадянці Анікеєвій О.Б.

10. Про присвоєння поштової адреси частині житлового будинку по провулку Некрасова, 21 в м. Яготин, яка належить громадянину Чекану Ф.І.

11. Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці (кадастровий номер 3225510100:09:018:0082) в м. Яготині по вул. Привокзальна, площею 0,0281 га, що належить на праві приватної власності гр. України Шкурат В.Т.

12. Про присвоєння поштової адреси частині житлового будинку по вулиці Садова, 9 в м. Яготин, яка належить громадянину Василенку Миколі Олексійовичу.

13. Про присвоєння поштової адреси частині житлового будинку по вулиці Клубна, 30 в м. Яготин, яка належить громадянці Пономаренко В.Ф.

14. Про присвоєння поштової адреси частині житлового будинку по вулиці Мініна, 27 в м. Яготин, яка належить громадянці Тищенко Н.М.

15. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготин.

16. Про визначення розміру пайової участі Богдан Валентини Іванівни у створенні і розвитку  інфраструктури міста Яготин при будівництві торгівельного магазину по вул. Котляревського, 5, м. Яготин.

17. Про зарахування на квартирний облік Сопронюка Олександра Сергійовича.

18. Про зарахування на квартирний облік Сопронюка Сергія Сергійовича.

19. Про зарахування на квартирний облік Степанової Карини Олександрівни.

20. Про розгляд заяви Лозко Олени Петрівни.

21. Про продовження терміну дії дозволів на розташування об’єктів зовнішньої реклами в м. Яготині наданих фізичній особі-підприємцю Яценку Сергію Володимировичу.

22. Про  надання дозволу ФОП Мусіяці О.А. на торгівлю кавовими напоями  в місті Яготині.

23. Про погодження  режиму роботи автостоянки ПСК «Яготинське споживче товариство», що розташована за адресою: м. Яготин, вулиця Шевченка, 10.

24. Про надання дозволу ФОП Бойку І.М. на виїзну торгівлю в місті Яготині.

25. Про надання матеріальної допомоги громадянам міста Яготина.

26. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора