Пошук

Особистий прийом громадян

Дата: 31.01.2018 13:08
Кількість переглядів: 538

31 січня міський голова Н.М. Дзюба провела особистий прийом громадян, під час якого до очільниці міста звернулись яготинці з питань: працевлаштування, соціального захисту населення.

В ході особистого прийому яготинці отримали роз'яснення та необхідні консультації, а відповідальним працівникам міської ради були надані відповідні доручення.

До першого заступника міського голови С.О. Овчаренка звернувся гр. І.П. Белбас з подякою по розчистці міста від снігу.

Заступник міського голови О.І. Федина консультувала яготинців з питань соціального захисту населення.

До секретаря Яготинської міської ради Т.І. Рубанчук звернулись громадяни щодо соціального захисту населення, надання характеристик та обстеження житлово-побутових умов депутатами Яготинської міської ради VII скликання.

До керуючого справами виконавчого комітету міської ради В.А. Галицького звернулися яготинці щодо видачі рішень виконкому.

Також до міської ради в телефонному режимі звернувся житель міста Яготина О.Ф. Плужніков з подякою по очищенню вулиць Вокзальної та Толбухіна від снігу. 

Додатково інформуємо, що за телефоном 5-53-58 жителі міста мають змогу звернутись за допомогою до Яготинської міської ради у вирішенні проблемних питань, відповідно до чинного законодавства.

Протягом робочого дня працівники відділу Яготинської міської ради видають довідки та надають громадянам роз’яснення з різних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора