Боротьба зі сніговими заметами

Дата: 05.03.2018 13:58
Кількість переглядів: 659

Фото без опису4 березня не припинялася робота по розчистці вулиць міста від снігу, комунальною технікою КП «Комунальник» та Яготинської ЖЕК. Двірники та працівники комунальних підприємств вийшли з лопатами на вулиці та у двори багатоквартирних житлових будинків для розчистки територій загального користування.

Керівництво Яготинської міської ради дякує всім керівникам підприємств та приватним підприємцям, які мали можливість допомогти відповідною технікою.

Зокрема, це керівнику ТОВ «Розподільчий центр «Плюс» Павлу Васильовичу Архипенку та ФОП Олександру Анатолійовичу Куксі, які 4 березня допомогали у розчистці міста від снігу.

Також дякуємо всім фізичним особам-підприємцям, власникам торгових закладів міста, які неухильно дотримуються Правил благоустрою та утримання територій, і починаючи з раннього ранку організували розчищення своїх прилеглих територій.

Велика вдячність і небайдужим мешканцям, які надавали допомогу двірникам у розчищенні снігу біля будинків.

Шановні жителі нашого міста не будьте байдужі, допомогайте людям, які відповідально ставляться до своїх обов’язків та прикладають максимум зусиль, щоб розчистити прибудинкові території багатоквартирних житлових будинків.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора