Участь у колегії

Дата: 22.02.2018 13:59
Кількість переглядів: 648

Фото без опису22 лютого міський голова Н.М. Дзюба взяла участь у засіданні колегії Яготинської районної державної адміністрації, яка відбулась під головуванням виконувача обов’язків голови райдержадміністрації О.І. Рудніцької.

Під час засідання були розглянуті питання:

1. Про підсумки соціально-економічного та культурного розвитку району за 2017 рік.

2. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2017 рік.

3. Про підготовку господарств району до весняно-польових робіт.

4. Про роботу виконавчих комітетів Годунівської та Лемешівської сільських рад щодо виконання ними делегованих повноважень.

Начальник відділу економічного розвитку та торгівлі адміністрації Г.В. Боліла зауважила, що протягом 2017 року райдержадміністрація разом з місцевими органами виконавчої влади спрямовувала свою діяльність на організацію виконання заходів визначених Постановами Кабінету Міністрів України, дорученнями голови Київської облдержадміністрації, Програмою соціально–економічного та культурного розвитку Київської області, Яготинського району на 2017 рік.

Начальник управління фінансів адміністрації С.М. Дьогтяр прозвітував про виконання районного бюджету за 2017 рік.

Надалі начальник управління агропромислового розвитку адміністрації В.І. Малюга зазначив, що за підсумками минулого року господарствами району оброблялось 47495 га сільськогосподарських земель. Пріоритетними культурами року є озима пшениця, кукурудза, соняшник, соя, які посіяні на площі 5405 га. «Озимина ввійшла в зиму в доброму стані. Стан перезимівлі задовільний на даний час. Господарства з початку року включились у підготовку до весняно-польових робіт», - наголосив Василь Іванович.

Голови виконавчих комітетів Годунівської та Лемешівської сільських рад прозвітували про здійснення делегованих повноважень.

В ході засідання колегії виконувачем обов’язків голови адміністрації О.І. Рудніцькою були надані відповідні доручення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора